Vad gör man när man har löjligt mycket pengar?

Vad gör man när man har löjligt mycket pengar?
Ja vad gör man? Vilket problem? Få skulle nog ha problem med att lösa det problemet. Det för snarare tankarna till 80-talskommedin “Brewsters miljoner” med Richard Pryor, som gick ut på att en man skulle göra av med 30 miljoner dollar på en månad för att få tillgång till ett arv på 300 miljoner dollar. Och ska man verkligen göra av med allt, utan att ha något kvar, då blir det faktiskt lite problem. För ofta sitter man ju med fantastiska investeringar när man slänger iväg stora summor.
Om man tillexempel lägger absurda summor på dyra smycken så kan man ju alltid sälja smyckena igen. Så därför är det nog inte att slösa om man lägger 14 miljoner dollar på ett smycke som  Heart-Shaped Burma Rubin Halsband. För det är trots allt en 40,63 karat Burma Rubin i halsbandet och ett antal diamanter på 155 karat. Likadant är det med White Diamond av Sotheby, som kostar 23 miljoner dollar.
Inte ens om du skulle slänga alla 30 miljoner dollar på  Diamond Bikini av Susan Rosen Och Steinmetz. Ja, detta smycke finns. Det är ett smycke som också är en bikini med diamanter på mer än 150 karat. Men skulle man vilja ha det på sig? Skulle man våga?
Då är det nog bättre att låsa in det i ett bankvalv och köpa billigare smycken på www.smycke.eu. Här får man prisvärda och snygga smycken för väldigt mycket mindre pengar. Känns mer sansat på något sätt. smycke.eu för snygga smycken !

This entry was posted in Uncategorized.

Comments are closed.