Tips om hur man väljer rätt städfirma

Att välja rätt städfirma är inte ett lätt beslut att fatta. Du måste se till att företaget är kvalificerat, tillförlitligt och trovärdigt. Här är några tips för att hjälpa dig att bestämma vilket företag du ska välja.

Få offerter från flera företag

När du jämför priser, se till att du också jämför omfattningen av tjänster och vilka produkter de kommer att använda. Offerten bör inkludera material, tjänster och utrustning. Akta dig för ”för bra för att vara sant”. Det kan vara bara för att locka kunder.

Fråga dem hur länge de har varit ett kontorsstädningsföretag

Ju längre de har varit i branschen, desto bättre. Det finns massor med städföretag nuförtiden, vissa varar inte länge men de som har funnits i flera år har redan etablerat ett gott rykte. Du kan också begära referenser från deras nuvarande och tidigare kunder.

Fråga om de är licensierade och försäkrade

Skydda din verksamhet. Se till att städfirman har rätt licens och att de har försäkringar som skyddar dig från skador och förlust av utrustning.

För att vara säker på att du kommer att hitta en bra städfirma, besök kontorsstädning.org. Läs artiklar, jämför priser mellan olika firmor och kolla vilka tjänster som erbjuds.

Comments are closed.