Slarva inte när det gäller försäkringar

Slarva inte när det gäller försäkringar. Det är bättre att ha et adekvat skydd och inte behöva det än att stå utan den dagen olyckan är framme. Många av livets olyckor, missöden och tragedier har vi ingen kontroll över. Vem som helst kan bli sjuk, vem som helst kan förlora jobbet. Ta inga onödiga risker – se till att skydda det du värderar här i livet. Om du vill prata försäkringar – vänd dig då till Allra. På vår hemsida, allra-försäkringar.se, hittar du mer information om oss och de tjänster vi erbjuder. Allra är ett ungt och dynamiskt företag som växer snabbt. Vi erbjuder förmånliga tjänster inom privatekonomi – försäkringar, lån, pensionslösningar och kapitalplaceringar. Surfa in på www.allraförsäkringar.com

Om du vill komma i kontakt med någon av våra duktiga rådgivare så är du alltid välkommen att höra av dig. Ring vår kundtjänst, 08-535 25 400, under vardagar mellan klockan 09:00 och 17:00. Om du föredrar e-post är adressen kundtjanst@allra.se.
Allra erbjuder idag Betalskydd, livförsäkring, tandvårdsförsäkring och vad vi kallar Kritisk sjukdom. Den sistnämnda ger dig rätt till ersättning om du drabbas av allvarlig sjukdom, exempelvis av cancer, stroke, hjärtinfarkt, multipel skleros eller njursjukdom. Allra är ett företag som bryr sig om sina kunder. Våra ledord är: engagemang, trygghet och effektivitet. Sedan starten 2008 har vi expanderat i rask takt. Mer än 110 000 kunder har redan dragit nytta av våra tjänster och vi förvaltar omkring 10 miljarder kronor i tillgångar. Vårt motto är ”livet på tillväxt”. Låt din privatekonomi växa tillsammans med Allra!

This entry was posted in Uncategorized.

Comments are closed.