Låna Pengar till Slaktaren från mongoliet

Slaktaren från Mongoliet
Nej, detta handlar inte om Djingis Kahn eller hans horder. Detta handlar om slaktaren Munhuu fån Mongoliet. Han är 42 år och lever tillsammans med sin fru. Munhuu har drivit sin slaktariverksamet tillsammans med sin fru sedan 1998. Han köper boskap från lokala herdar och säljer dem till en lokal återförsäljare. Dessutom säljer hans hustru deras varor på den lokala marknaden. Utöver att köpa från herdar har Munhuu börjat föda upp egen boskap och får att sälja till återförsäljarna. Detta är familjens inkomster och är inte tillräckliga för att täcka kostnaderna för barnsens skolgång. Munhuu skulle behöva ett lån för att köpa får och nötkreatur och därmed öka sitt rörelsekapital och bättra sina resultat. Han är en hårt arbetande, ansvarsfull människa som tror att om personen arbetar hårt, behandlar livet honom bättre.
Lånet kommer han att få. Från Kiva som är en internationell hjälporganisation som ger mikrolån till behövande i tredje världen för att befrämja tillväxt och stabilitet.
Bedriver du själv verksamhet som bara står och stampar och inte ger den inkomst som du känner för att du och din familj ska leva bra, så kanske den rätta lösningen även för dig är att ta ett lån. I Sverige finns inte Kiva som ett alternativ, men däremot andra alternativ som ger bra ränta till den som behöver ett bra lån.
Gå in på http://www.alfabanken.se och skriv en ansökan så kan du snart göra investeringar och få fart på ditt företag och förbättra din levnadsstandard.

This entry was posted in Uncategorized.

Comments are closed.