Kaffe har varit min bästa vän.

I tider av sorg eller glädje, skyndar jag mig till mitt favoritkaffe. Jag kan inte minnas hur många gånger vi har varit tillsammans. Otaliga gånger. I nöd och lust, är det enda som är konstant. Mina vänner ber mig alltid att minska min dos, något jag ser som en kamp. Du vet den där känslan när du blir ombedd att släppa någonting som verkligen gör dig lycklig, något som alltid kommer att vara där oavsett vad. Det är en känsla bara ett fåtal människor förstår. Vi är tillsammans på frukost, eftermiddagsfika och även under middagen. Jag kan inte föreställa mig en dag utan den. Det är som en vana som är mycket svårt att bli av med.

Har du hört om de fem nivåerna av intimitet? Om jag skulle kategorisera mitt förhållande med mitt kaffe, skulle det definitivt vara i 5e nivån. Det är ett tillstånd där du erbjuder ditt mest sårbara av dig själv utan rädsla för avstötningar. Det är också en nivå där du kan vara helt naken och ändå känna sig trygg. Vill du inte bara känna samma sak? Tja, att hitta rätt kaffebryggare är riktig smärta. Bra att jag upptäckte ett bra ställe att leta på. Oavsett vad jag ska göra eller vart jag går, kan jag alltid komma tillbaka till bekvämligheten i mitt eget hem, där jag vet att min kaffebryggare finns och kan ge mig med den största kärleken i mitt liv.

För mer intima stunder med ditt kaffe, besök www.kaffebryggare.info. för bäst i test

 

Comments are closed.