Hur vet du vilken bläckpatron som passar din skrivare?

Hur vet du vilken bläckpatron som passar din skrivare? Vilken typ av papper ger den bästa utskriften? Hos CrossPrint AG hittar du papper, bläckpatroner, lasertoner och andra förbrukningsartiklar till de flesta skrivare, kopiatorer och faxar som finns på markaden. Vad väntar du på? Besök oss idag på Crossprint.de

På CrossPrint AG sätter vi stort värde vid att kunna tillgodose våra kunders behov. Vi uppdaterar och utökar kontinuerligt vårt sortiment. Om något saknas är det bara att höra av sig till våra duktiga medarbetare. De finns tillgängliga dagligen på telefonnummer 0800 588 79 73, mellan klockan 09:00 och 17:00. Alternativt kan du även kontakta oss via email: info@crossprint.de eller kundendienst@crossprint.de.

När du shoppar med CrossPrint slipper du överraskningar och oönskad reklam. Vi värnar om den personliga inegriteten. På vår hemsida, www.crossprint.de,  kan du i detalj läsa om hur vi handskas med med kunduppgifter. CrossPrints websajt åtnjuter ”Trusted Shops Guarantee”-status, en europeisk märkning för online-butiker som innefattar ekoniska garantier till konsumenten.

Det är enkelt att handla på www.crossprint.de. När du hitta de varor du önskar köpa är det bara att gå till kassan. Här väljer du mellan kreditkortbetalning (exempelvis American Express, Mastercard, Visa och Postcard), betalning via Paypal och betalning mot faktura. Sistnämna alternativ går genom e-betalföretaget Klarna.

CrossPrints kunder är privatpersoner, små- och medelstora företag och interntionella firmor. Vi har skrivarprodukter för alla smaker och behov. Hos oss återfinner du såväl originalprodukter från världsledande producenter som Brother, Canon, Epson och HP som tredjeparts-produkter. Surfa in på www.crossprint.de. Här hittar du kvalitet till konkurrenskraftiga priser!

 

http://www.crossprint.de/brother/
http://www.crossprint.de/canon/
http://www.crossprint.de/epson/

This entry was posted in Uncategorized.

Comments are closed.