HRM Solutions kan erbjuda en rad attraktiva tjänster.

Vid olika tillfällen har företag och andra organisationer behov av extern HR expertis. Vi på HRM Solutions kan erbjuda en rad attraktiva tjänster. För mer information om hur vi arbetar och vilka vi är, gå in på hrm solutions.se Här beskriver vi vår vision och vad vad vi kan göra för att stärka våra kunders konkurrenskraft. Om du har frågor eller funderingar kring vår verksamhet, tveka i så fall inte att kontakta oss. Vi nås på telefonnnummer +46 722 216 750  eller per email, info@hrmsolutions.se.

Våra medarbetare har en gedigen erfarenhet av projektledning och konsultuppdrag inom HR. Vi har arbetat med både stora och små organisationer, svenska som internationella. Bland våra tidigare kunder hittar du till exempel Menigo Foodservice, Empower, Tema, SNS, Swedavia Swedish Airports, Teknoplan och Industrifonden. Vi har stöttat våra uppdragivare genom komplicerade omstruktureringsfaser. Om du behöver HR stöd vid förvärv, fusion eller avyttring, konsultera då HRM Solutions.

HRM Solutions arbetar både med operativa och strategiska frågor. För oss är det en självklarhet att gå in varje nytt uppdrag med en professionell och pragmatisk grundsyn. Vi har lång erfarenhet både med att bygga en HR funktion från grunden och att videreutveckla och slimma en existerande verksamhet. Vår övergripande målsättning är alltid att bidra till att stärka kundens organisation och konkurrenkraft i det långa såväl som det korta perspektivet. Med HRM Solutions får du kvalificerad expertis inom HR.

Läs mer om oss på http://hrmsolutions.se Vi hoppas att vi snart ska få vara med och bygga upp din verksamhet för att möta framtida utmaningar.

Comments are closed.