Hemligheten bakom Ic! Berlin glasögons framgång

En av de ledande  varumärkena inom design för glasögon är Ic! Berlin glasögon. Detta är ett
innovativt företag vars prisbelönta skapelser förtjänat det rykte som högkvalitativa varor med en
ytterst modern stil. Märkets kollektion för män finns i en stark chokladfärgad nyans som
löper genom hela titanbågarna. Den platta metallen är extremt lätt, vilket gör att du känner dig som om du inte bär på glasögon alls. Dessa bågar har även justerbara kuddar vid näsan för att ge en
skräddarsydd passform samt silikonbitar vid örat för att ge komfort.
Kollektionen för kvinnor ger kärleksfulla vintageinspirerade glasögon. Dessa finns i en vacker mandelblomsfärg och använder sig av två olika material för att ge extra styrka. Bågarna består av både acetat titan – en mycket lyckad och hållbar kombination.  vilket gör dem ber hållbara.
En modell ur kvinnornas kollektion heter Cosmic Rays. Dessa bågar har en känsla av kattögon och har en retro form som andas femtio- och sextiotalet.
Ic! Berlin Harmony Oscillator glasögon är ett utmärkt unisexval som även dessa är tillverkade av acetat förstärkt med titan. Dessa glansiga svarta ramar är perfekta för en nördigt cool look.
Ic! Berlin är känt över hela världen för sin innovativa teknologi. Det mest avgörande patentet för varumärkets hela produktion är dess skruvlösa gångjärn. Istället för att använda miniatyrskruvar har det tyska företaget utformat en uppsättning samverkande delar istället.
Du kanske vill lära dig ännu mer om glasögon. En sida som innehåller massor om precis detta är http://www.glasogonmode.se.

Comments are closed.