Fler och fler upptäcker nätbetting

Fler och fler upptäcker nätbetting! Testa du också. Idag spelar vi som aldrig förr. EU-inträdet innebar en uppluckring av den svenska spelmarknaden. Internets snabba tillväxt har också haft stor betydelse. Numera kan du sköta allt ditt spelande hemma framför datorn. Många sajter erbjuder dessutom stöd för smart mobila enheter, vilket medför att du i princip har möjlighet att spela var du är befinner dig. Valfriheten är enorm. Du kan spela på evenemang runt om i världen och det finns en bit över 2000 sajter som erbjuder nätbetting. Många har öppet dagligen, dygnet runt. Om du är intresserad av att börja betta, besök i så fall http://www.bettingnonstop.se. Vi hjälper dig att hitta de bästa sajterna.

Ett flertal nätbettingsajter erbjuder generösa bonusar när du registrerar ditt spelkonto. På så sätt kan du testa sajten ifråga utan att för den skull spela bort en massa pengar. Om du trivs är det bara att fortsätta, om inte så är det enkelt att surfa vidare till en annan sajt. En av de allra mest uppskattade spelsajterna är Eurobet, som drog igång verksamheten redan 1995. Här måste du vara 18 år för att spela. Sajten är bra organiserad, lätt att navigera och finns dessutom i svensk version. Hos Eurobet blir du väl omhändertagen oavsett om du är nybörjare eller erfaren spelare.

En sak som är viktigt att tänka på är att spelvinster är skattebefriade så länge spelombudet har sin huvudsakliga verksamhet inom EU/EES-området. På andra håll kan du tvingas betala en betydande del av vinsten i skatt. Om du är osäker på vad som gäller kan du alltid kontakta Skatteverket. Upptäck nätbetting med www.bettingnonstop.se!

Comments are closed.