En køyeseng eller loftseng er den beste løsningen

En køyeseng eller loftseng er den beste løsningen når du har liten plass og det lar dine barn få en behagelig plass å synke ned i etter en dag med lek. Køyesengen er foruten veldig praktisk en pen interiørmøbel som er lett å sette personlig preg på. Den vanligste typen av køyeseng er enkeltseng over enkeltseng, men også andre kombinasjoner er tilgjengelig for å møte forskjellige menneskers behov.

Hos Furniturebox kan du velge senger og klassiske loftsenger, køyesenger, kontinentalseng,  køyesenger med motiv og familie- køyesenger som passer i barnerommet, sommerhytten eller i gjesterommet. Eller deler du studentbolig med noen og dere har liten plass? Køyesengen og loftsengen er en enkel løsning i mange situasjoner. I vårt sortiment kan du også finne praktiske køyesenger som går å gjøre om til 2 enkeltsenger hvis barna får egne rom, eller hvis du helt enkelt ønsker å pusse opp og møblere om. Se blant vårt sortiment av køyesenger, barnesenger og loftsenger i forskjellige modeller, størrelser og farger for at du skal finne den perfekt sengen som passer for deg og ditt barn.

I tillegg til at våre senger er praktiske og kvalitative, har vi på Furniturebox valgt å tilby billige senger, alt for å gjøre deg så fornøyd som mulig. Velkommen til å finne din køyeseng eller loftseng hos oss! Vår kundeservice og sengeguide er til hjelp.

Å tenke på når du bruker køyeseng og loftseng

Det er viktig å gå igjennom sikkerheten når du bruker køyesenger. For maksimal sikkerhet bør bare barn som er over 6 år og eldre bruke den øverste soveplassen. Beskyttelsetrekk bør alltid brukes. For å gjøre stigen synlig i mørket bør en nattlampe finnes ved den øverste køya. La ikke barnen leke i den øvre sengen siden det øker risikoen for ulykker. Det er bra å regelmessig dobbeltsjekke at stigen sitter ordentlig på plass. Les mer om salongbord og sidebord

Comments are closed.