Drömreseprojektet

Att bege sig på sin drömresa är något som vissa bara drömmer om, andra gör till slut och ännu andra gör till ett projekt att verkligen genomföra. Det är på väldigt många olika nivåer. Allt beroende på vem man är.
I en amerikansk undersökning som gjordes för en tid sedan ställdes just frågan: “Vilken är din drömresa?” Och svaren var mångskiftande. En kvinna var lite vag i sitt reseprojekt: “Jag har alltid drömt om att åka till Japan. I början av våren. Njuta av de vackra, rosa körsbärsträden som blommar. En dag ska jag och min man resa på en försenad smekmånad. Det skulle vara fint om det blev Japan. Och då landet har haft tid att återhämta sig från den fruktansvärda tsunamin och kärnkraftskatastrofen.”
En annan person var helt säker på sitt mål. “Mongoliet! Jag skulle älska att se den traditionella mongoliska nomadlivsstilen. Gobiöknen skulle jag också vilja se. Och en Saigaantilop. Och en två-pucklad kamel.”
Och en deltagare i undersökningen hade ett mycket tydligt projekt som tydligen redan var påbörjat när undersökningen var: “Jag vill sätta min fot på varje bebodd kontinent! Så här långt har jag har varit i Afrika (Uganda), Nordamerika (Kanada / USA) och Europa (Tyskland). Nu måste jag komma till Australien, Asien (Hong Kong eller Thailand) och Sydamerika (Ecuador/Galapagos).”
De som reser mycket – eller inte lika mycket för den delen – kommer att behöva bra resväskor. Helst av god kvalité och gärna till ett fördelaktigt pris. Sådana kan du hitta på http://www.resvaskor.eu

This entry was posted in Uncategorized.

Comments are closed.