Den svenska försäkringsmarknaden

På den svenska försäkringsmarknaden finns idag ett stort antal aktörer. Den som läser på och funderar kan tjäna betydande summor pengar. Om du står i begrepp att byta eller teckna en ny bilförsäkring, använd dig då av gratistjänsten http://www.billigaste-bilforsakringen.se. På 30 sekunder kan du enkelt jämföra erbjudanden från nio ledande försäkringsbolag. Du kan även teckna din nya försäkring här. Vi erbjuder alltid samma pris som bolagen själva.

Idag finns ett flertal bilförsäkringar som är skräddarsydda för specifika märken. Volvias bilförsäkring, till exempel, riktar sig till Volvo- och Renault-ägare. Sedan grundandet 1959 har Volvia växt stadigt. Idag har inte mindre än var fjärde Volvo-ägare sin försäkring hos Volvia. Tack vare det nära samarbetet med Volvo kan Volvia erbjuda en enkel och smidig skadehantering.

Förutom trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring erbjuder Volvia även vad de kallar Trygghetspaketet. Om du tecknar detta slipper du självrisk vid kollision med djur. Om din Volvo skadats eller är inne på reparation får du ersättning för hyrbil. Självrisken blir även lägre om du drabbas av skadegörelse eller är inblandad i en olycka utomlands. Trygghetspaketet är ett bra alternativ som är beroende av bilen i din vardag. Mer information om Volvia och andra försäkringsbolag hittar du på www.billigaste-bilforsakringen.se.

Bilförsäkringarnas villkor och priser baseras bland annat på aktuell trafik- och brottsstatistik. Således kan det ske stora förändringar från det att du tecknar försäkringen till det att den löper ut. Istället för att år efter år automatiskt förlänga med samma bolag bör du kontinuerligt se över dina alternativ. Använd dig av www.billigaste-bilforsakringen.se för att hitta den försäkring som passar dig bäst!

Comments are closed.