Barn har mycket energi och det är viktigt att du som förälder kanaliserar den energin

Barn har mycket energi och det är viktigt att du som förälder försöker kanalisera den energin. Bra och spännande leksaker utmanar barn att utveckla sina förmågor. Lekexperten är en e-butik som erbjuder förstklassiga leksaker till bra priser.

Till skillnad från de lokala leksaksaffärerna är det alltid öppet hos lekexperten. Du väljer själv när du vill handla. Surfa in till www.lekexperten.se och ta en titt i sortimentet. Här finns leksaker för barn i alla åldrar.

Lekexperten är från början ett Gävle-företag, men idag säljer man inte bara till kunder i hela Sverige utan även i Danmark och Finland. Hos www.lekexperten.se hittar du ett sortiment som är rikt och varierat.

Här finns bland annat actionfigurer, babyleksaker, Brio-produkter, lekklossar, bollar och kulor, interaktiva leksaker, lego, fordon, kläder för maskerad och utklädnad, mjukisdjur, pussel, Scalextric bilbanor och mycket annat

Att handla hos Lekexperten är enkelt. Sajten http://www.lekexperten.se/pussel/ är intuitivt uppbyggd och produkterna är indelade i kategorier vilket innebär att de är enkla att hitta. Du kan också använda dig av sajtens sökmotor. Skriv bara in namnet på den leksak du är intresserad av och tryck enter.

Om du beställer dina varor idag innan klockan 13:00 skickas de idag (förutsatt att imorgon är en vardag). En leverans tar normalt sett 1-2 dagar samt kostar 69 kronor för privatpersoner och 99 kronor för företag.

Skulle något känns oklart kring leverans och villkor kan du surfa in till www.lekexperten.se och sedan klicka på länken ”Villkor & info”. Här hittar du mer information. Du kan även kontakta Lekexpertens duktiga medarbetare. Telefonnumret är 026-18 24 27 och e-postadressen info@lekexperten.se.

Comments are closed.