Är du i akut behov av pengar?

Är du i akut behov av pengar? Kanske har tvättmaskinen precis gått sönder, kanske är det dags att uppgradera kyl och frys? Det tar tid för den enskilde lånsökaren att gå runt till alla banker och ta reda på vilka lånevillkor de erbjuder. Nu behöver du inte göra det längre. Norrbanken.se gör jobbet åt dig!

Du kan ringa och prata med våra rådgivare när som helst på dygnet. Telefonnumret till Norrbankens kundservice är 0770-455 903. Hör av dig till oss så fixar vi det bästa lånet åt dig.

För att du ska kunna teckna ett privatlån kräver kräver banken vanligtvis att din inkomst överstiger ett visst minimibelopp. Vissa kräver till och med att du är fast anställd. Du ska dessutom ha fast bostad i Sverige och ha fyllt 18 år.

Vi erbjuder dessutom så kallade blancolån. För sådana lån krävs inte att du lämnar någon säkerhet. På grund av det ligger räntan oftast något högre. För närvarande kan du låna ändp till 350 000 kronor utan säkerhet.

När du ansöker om att få låna anger du samtidigt hur lång avbetalningstid du vill ha. Norrbanken.se erbjuder idag löptider på mellan 1 och 12 år. Var noga med att välja en återbetalningstakt som är anpassad till din privatekonomiska situation.

Norrbanken är en oberoende nättjänst som hjälper dig som kund att hitta det mest fördelaktiga lånet. Vi arbetar mot inte mindre än 17 svenska banker. Gå in på vår hemsida och läs mer eller ring och prata med våra duktiga medarbetare på telefonnummer 0770-455 903. Vi finns här för dig 24 timmar om dygnet.  http://www.norrbanken.se/privatl%C3%A5n

Comments are closed.