Vad du äter och dricker är av stor betydelse för hur din kropp fungerar

Vad du äter och dricker är av stor betydelse för hur din kropp fungerar. Den som äter onyttigt eller obalanserat känner ofta känna sig trött och kraftlös. För att vi ska orka med vardagens alla bestyr krävs att vi får i oss alla de ämnen som kroppen behöver för att kunna fungera normalt. För dig som på grund av stress och tidsbrist ofta slarvar med kosthållningen är måltidersättning ett perfekt alternativ. Byt ut en eller två måltider per dag mot en av Herbalifes välsmakande och nyttiga proteindrinkar. I e-butiken www.painon-hallinta.com hittar du en brett sortiment av hälsoprodukter. Besök vår butik idag och läs själv om vad som kan hjälpa dig till en friskare och sundare tillvaro. Här hittar du dessutom en mängd prisvärda och återbyggande hud- och hårvårdsprodukter samt unika dofter.

Just nu har vi Herbalifes Formula 1 Proteindrink i sju olika smaker: vanilj, choklad, jordgubb, tropisk frukt, cappuccino, cookies and cream samt karamell-äpple/kryddig kanel. Istället för att ställa dig och laga en hel måltid blandar du två skedar av proteinmixen med 2,5 deciliter. Sedan är det klart! Formula 1 kräver minimal förberedelse och producerar minimal disk. En burk Formula 1-mix ersätter 21 måltider och erbjuder en ideal balans mellan prima protein från mjölk och soja, viktiga mikronäringsämnen och tillsatser av ört- och växtextrakt. För hälsosammare måltider och bättre viktkontroll, testa Formula 1 du också! Läs mer på www.ner-i-vikt.se

Under våra basprodukter hittar du även Formula 3 Personalized Protein Powder, vars nyttiga soja- och vassleprotein bidrar till uppbyggnad av muskelmassa samt en frisk benstomme. Besök bra-vekt.no och läs mer om våra spännande produkter!

This entry was posted in Uncategorized.

Comments are closed.