Idag drabbas allt fler av olika hjärt- och kärlrelaterade sjukdomar såsom stroke och infarkter, diabetes och cancer. Ofta inleds dessa sjukdomstillstånd av någon form av infektion. Mer specifikt har det bildats fria radikaler som har medfört att cellerna har attackerats. Fria radikaler uppkommer genom exempelvis stress, strålning och tobaksrök. När fria radikaler bildas kan bakterier och virus leta sig in i celler och åstadkomma förändringar, som i värsta fall till cancer. Genom att tillföra antioxidanter kan dessa destruktiva förlopp hindras. Antioxidanter gör oss friskare överlag och bidrar till att vi håller oss yngre.

Antioxidanter finns framförallt i frukt, bär och grönsaker, men det kan tyvärr vara svårt att få i sig rekommenderade dagsintag bara genom att äta ordentligt. Antioxidanter är en färskvara och nivåerna påverkar av att man glömmer eller slarvar med maten. Att ta ett kosttillskott är ett enkelt sätt att försäkra sig om att alltid ha rätt halter av antioxidanter i kroppen.
Att köpa antioxidanter på nätet är smidigt. Vill du samtidigt vara säker på att få kvalitet till ett bra pris, då är det kosttillskottet Bredspektrum Antioxidant från varumärket Grace Wellness som gäller. Kosttillskottet rekommenderas av såväl fitnessgurun Susanne Lanefelt som längdskidåkaren Mathias Fredriksson, och är framtaget av experter på området. I täten för Grace Wellness står professor Per-Arne Öckerman, vars spetskompetens är näringslära och komplementärmedicin. Per-Arne har använt sina omfattande kunskapet för att se till att Bredspektrum Antioxidant verkligen höjer immunförsvaret och gör dig redo att möta livets utmaningar, dessutom till ett pris som står sig bra på marknaden.  http://www.antioxidanter.biz

Comments are closed.